Skip to main content

Rijschool Bloemendaal

Rijschool Bloemendaal

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Bloemendaal? Rijschool Hartewens is al sinds 2000 het vertrouwde adres voor autorijlessen in Bloemendaal. Onze instructeur bereidt jou op een veilige voor op het rijexamen, waardoor je op een vertrouwde manier de weg op kunt gaan. Bij rijschool Hartewens hebben wij een slagingspercentage van 83% na het eerste rijexamen. Daarnaast zijn wij ook nog eens gespecialiseerd in rijlessen met faalangst waardoor jij altijd met een gerust hart de weg op kan. Vraag direct een gratis proefles aan om de kwaliteit van rijschool Hartewens te ervaren.

rijschool Bloemendaal

Autorijlessen in Bloemendaal

Het halen van je rijbewijs in Bloemendaal is altijd spannend en daarom is goede voorbereiding essentieel. Bij Rijschool Hartewens hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen naar hun rijbewijs. We bieden een persoonlijke aanpak op maat, waarbij we rekening houden met jouw individuele behoeften. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken we in Bloemendaal met een vaste rijinstructeur en een vaste lesauto. Op deze manier krijg jij de beste persoonlijke begeleiding. Bij Rijschool Hartewens hanteren we een speciale methode die we aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Tijdens de autorijles geven we direct duidelijke en vriendelijke feedback, zodat je optimaal kunt leren en meer zelfvertrouwen krijgt. Door deze methode slaagt 83% van onze leerlingen in één keer, met gemiddeld 30% minder lessen.

Vraag nu een gratis proefles van 1,5 uur aan en ervaar zelf de kwaliteit van onze autorijlessen.

Kwaliteit boven alles

Rijschool Hartewens is een BOVAG-rijschool in Bloemendaal, erkend door C.B.R. en SRS. Rijschool Hartewens valt onder de rijscholen die voldoen aan alle voorwaarden van het kwaliteitslabel.

Vrijblijvende proefles Bloemendaal zonder verrassingen

Wil je vrijblijvend kennismaken met Rijschool Hartewens? Plan dan een gratis proefles in Bloemendaal. Hierdoor kun je kennismaken met onze ervaren instructeur en ontdekken hoe ver je zelf staat. Na deze proefles bekijken wij of er een klik is en welk lespakket het beste bij jou past. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kunnen we direct beginnen met jouw rijlessen in Bloemendaal. Bij Rijschool Hartewens staat persoonlijke aandacht en begeleiding voorop, zodat je snel en veilig je rijbewijs haalt.

Vraag nu een gratis proefles van 1,5 uur aan en ervaar zelf de kwaliteit van onze autorijlessen.

Faalangst specialist in Bloemendaal

Bij Rijschool Hartewens begrijpen we dat faalangst een belemmering kan zijn bij het halen van je rijbewijs. Daarom hebben onze instructeurs zich gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met faalangst. Wij zorgen ervoor dat je op je gemak de weg op kunt en dat je met vertrouwen achter het stuur zit. Tijdens de rijlessen houden we rekening met jouw persoonlijke behoeften en stellen we je op je gemak, zodat je optimaal kunt leren. En ook tijdens het rijexamen zorgen wij voor een rustige en ontspannen sfeer, zodat jij met een gerust gevoel achter het stuur zit.

Over onze instructeurs

Bij rijschool Hartewens ben je in goede handen en zorgen we ervoor dat je met vertrouwen de weg op kunt. Onze instructeurs zijn vriendelijk, geduldig en hebben een persoonlijke aanpak. Ze weten precies hoe ze jou op je gemak kunnen stellen en je op een veilige en verantwoorde manier kunnen begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Autorijles met een automaat in Bloemendaal

Wij bieden autorijlessen aan voor zowel automaat als schakelauto’s. Onze ervaren instructeurs hebben ruime ervaring in het geven van rijlessen in automaten en helpen je graag bij het behalen van je rijbewijs. Het rijden in een automaat is niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger omdat je je meer kunt concentreren op het verkeer en minder op de techniek van het autorijden.

Vraag nu een gratis proefles van 1,5 uur aan en ervaar zelf de kwaliteit van onze rijlessen.

Afspraak maken

Leerlingen die hun rijbewijs hebben gehaald beoordelen ons als uitstekend.

jim, the great counter
jim, the great counter
2024-03-19
Mijn zus ook al geslaagd hier, en ik ook nu! Goede uitleg, ben hier goed oplgeleid zodat ik nu een goede bestuurder ben.
Rozan Aversteeg
Rozan Aversteeg
2024-03-13
Elke les met Murat is gezellig en daarbij ook erg leerzaam. Ik ben in 1 keer bij hem geslaagd! :)
Arya
Arya
2024-03-06
Ik heb altijd gezellige lessen gehad met Murat. Hij heeft altijd begrip en herhaalt punten waar nodig is totdat jij er van leert. Ik ben in 1x geslaagd en kan niet wachten tot ik mag genieten van mijn rijbewijs. Bedankt!!
léa sagodira
léa sagodira
2024-02-28
Murat is a very good instructor, patient and he helped me a lot to gain confidence in myself. Thanks to him I managed to pass one of the biggest challenges of my life. He speaks Dutch and English. Communication was in English for me! I highly recommend him!
Amanda Gowland
Amanda Gowland
2024-02-26
Murat is a very good driving instructor. I had a lot of anxiety about failing my exam and he gave me a lot of confidence in my driving ability. He was good at giving corrections without being condescending. He has a nice car to drive in, which is a bonus too. Highly recommended!
Mirjam V
Mirjam V
2024-02-21
Ik heb eerder rijlessen genomen bij een andere rijschool en een examen gehad maar door heftige faalangst helaas niet geslaagd. Hierna door angst niet meer doorgezet en uiteindelijk met Murat van rijschool Hartewens deze stap toch genomen. Murat is een hele fijne rijinstructeur die mij ontzettend heeft geholpen met mijn faalangst waardoor ik in 1x ben geslaagd voor zowel mijn tussentijdse- als eindexamen. Ik ben hem zeer dankbaar en ik raad hem zeker aan als je rijlessen overweegt.
Esma
Esma
2024-01-25
Rijschool Hartewens heeft mijn rijervaring buitengewoon positief beïnvloed. De professionele instructeur (Murat) leverden uitstekend maatwerk, waardoor ik me vol vertrouwen op het examen kon voorbereiden. Met trots kan ik zeggen dat ik in één keer ben geslaagd, wat niet alleen getuigt van de kwaliteit van de rijschool, maar ook van de doelgerichte aanpak die ze hanteren. Een aanrader voor iedereen die effectief en succesvol wil leren autorijden! 😊
vince yin
vince yin
2023-11-21
Murat is a fantastic teacher. He’s been responsible and patient, he knows what style the student need to be taught. From learning from him formed me very good driving habits, which gave me the chance to pass exam once. So I highly recommend Murat!👍👍👍
Ting Yuan
Ting Yuan
2023-11-21
Murat is the best Rijschool teacher! I would give 10 out of 10 stars to his teaching style!!!
Lisa Cannavacciuolo
Lisa Cannavacciuolo
2023-10-24
Murat is een hele aardige en goede instructeur. Hij geeft hele goede tips en het is altijd gezellig. Ben in 1x geslaagd. Ik raad hartewens zeker aan!

Bel me terug

Onze rijles pakketten

Pakket 1

Hartewens

€1835,-

 • 25 uur rijlessen
 • 1x tussentijdse toets
 • 1x Praktijkexamen
 • Vanaf 16,5 jaar direct beginnen
 • Gratis proefles!

Pakket 2

Hartewens

€2233,-

 • 35 uur rijlessen
 • 1x tussentijdse toets
 • 1x Praktijkexamen
 • Vanaf 16,5 jaar direct beginnen
 • Gratis proefles!

Spoedopleiding

Hartewens

€2839,-

 • 45 uur rijlessen
 • 1x tussentijdse toets
 • 1x Praktijkexamen
 • Vanaf 16,5 jaar direct beginnen
 • Gratis proefles!

Uitgebreide rijopleiding

Hartewens

€3590,-

 • 60 uur rijlessen
 • 1x tussentijdse toets
 • 1x Praktijkexamen
 • Vanaf 16,5 jaar direct beginnen
 • Gratis proefles!