Skip to main content

Over ons

Home » Over ons

Autorijschool Hartewens Hoofddorp

Mijn naam is Murat Erbudak en ik heet je van harte welkom op de site van autorijschool Hartewens te Hoofddorp, Haarlemmermeer.

Rijschool Hartewens is al sinds 2000 het vertrouwde adres voor autorijlessen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omstreken

die middels duidelijk en modern lesmateriaal werkt. Wij geven autorijles in een nieuwe BMW 3serie en Audi A3.

Verder is de instructeur gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen met faalangst. Leerlingen zonder faalangst kunnen hier ook baat bij hebben.

Rijschool Hartewens hanteert daarom voor iedereen een speciale methode. Vanaf de eerste rijles leren wij leerlingen de juiste besturingstechnieken (koppeltechniek, remtechniek, stuurtechniek en kijktechniek) zodat leerlingen deze technieken gelijk als automatisme kunnen ontwikkelen.

Meer dan 71% van onze leerlingen slaagt in één keer en dat met gemiddeld 30% minder lessen. Hierdoor kan rijschool Hartewens zich tot een van de beste rijscholen in de Haarlemmermeer rekenen en heb je een hoge kans om in één keer te slagen voor je praktijkexamen.

Naast de losse lessen bieden wij ook pakketten aan. Pakketten zijn voordeliger dan losse lessen. Als blijkt dat er minder lessen nodig zijn dan in het gekozen pakket worden de overige uren terugbetaald. Verder geven wij ook spoedopleidingen.

Op de HomePage zijn de tarieven voor de schakelauto te zien, kijk voor de tarieven van de automaat lessen bij kosten.

Neem een vrijblijvend proefles en ervaar zelf hoe de kwaliteit van onze rijlessen zijn.

Professionele rijopleiding is altijd geslaagd!

Manier Van Lesgeven

Bij de eerste autorijles op het oefenterrein besteden wij meteen aandacht aan de volgende punten. Ontkoppelen, koppelen, wegrijden, opschakelen, terugschakelen, stopproef, stuurtechniek en kijktechniek. Dit doen wij op het oefenterrein zodat jij zonder gehinderd te worden rustig kan oefenen. Door onze prettige, rustgevende en unieke manier van lesgeven voelen leerlingen zich snel op hun gemak. Bij de vervolg lessen worden alle aspecten van het autorijden behandeld. Door de goede begeleiding van de instructeur kan het maximale uit elke rijles worden gehaald. Zo ben je met zo min mogelijk lessen uitstekend voorbereid op het CBR praktijkexamen en heb je snel je rijbewijs. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elke leerling nodig heeft om het rijbewijs in één keer te kunnen halen. Wij geven les in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Heemstede en omgeving, en oefenen vooral de examenroutes die je kunt verwachten tijdens het CBR examen.

Faalangst Specialist

Jezelf veilig en zeker voelen in de auto is erg belangrijk. Dit zelfvertrouwen is alleen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Laat dit je niet in de weg staan van het behalen van je rijbewijs. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met faalangst. Leerlingen zonder faalangst kunnen hier ook baat bij hebben. Na een intake wordt er een individueel plan gemaakt, zodat we je in jouw eigen tempo kunnen begeleiden.

Afspraak maken

Bel me terug

Voorkeurstijd
: