Rijschool Hartewens is al sinds 2000 het vertrouwde adres voor autorijlessen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Heemstede en omstreken. Wij geven rijles in een BMW 3 serie met moderne technieken. In onze auto’s wordt er niet gerookt! Meer dan 74% van onze leerlingen slaagt in één keer, waardoor rijschool Hartewens zich tot een van de beste rijscholen in Haarlemmermeer mag rekenen. Rijschool Hartewens is een BOVAG rijschool en erkend door CBR en SRS en valt onder de rijscholen die voldoen aan alle voorwaarden van het kwaliteitslabel.

De vaste rij-instructeur zal met dezelfde lesauto voor de autorijles jou bij het afgesproken adres ophalen en afzetten. Samen met de instructeur plan je aan het einde van je rijles de volgende afspraak op een moment dat voor je goed uitkomt.

Rijschool Hartewens hanteert voor iedereen een speciale methode, aangepast op elk persoon. Tijdens de rijles geven wij direct duidelijk en vriendelijk feedback zodat je uitstekend leert en je zekerheid en zelfvertrouwen krijgt. Uiteraard slaag je in één keer met gemiddeld 30% minder lessen.

Rijschool Hartewens is bovendien ook vaardig in spoedcursussen. Tijdens de gratis proefles adviseert de instructeur of jij in twee of vier weken je rijbewijs kan halen. Bij rijschool Hartewens is het ook mogelijk om automaat rijlessen te nemen.

Verder is de instructeur gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen met faalangst. Leerlingen zonder faalangst kunnen hier ook baat bij hebben.

Deze professionele rijopleiding staat garant voor zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurders.

Manier van lesgeven


Bij de eerste autorijles op het oefenterrein besteden wij meteen aandacht aan de volgende punten. Ontkoppelen, koppelen, wegrijden, opschakelen, terugschakelen, stopproef, stuurtechniek en kijktechniek. Dit doen wij op het oefenterrein zodat jij zonder gehinderd te worden rustig kan oefenen. Door onze prettige, rustgevende en unieke manier van lesgeven voelen leerlingen zich snel op hun gemak.  Bij de vervolg lessen worden alle aspecten van het autorijden behandeld. Door de goede begeleiding van de instructeur kan het maximale uit elke rijles worden gehaald. Zo ben je met zo min mogelijk lessen uitstekend voorbereid op het CBR praktijkexamen en heb je snel je rijbewijs. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elke leerling nodig heeft om het rijbewijs in één keer te kunnen halen. Wij geven les in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Heemstede en omgeving, en oefenen vooral de examenroutes die je kunt verwachten tijdens het CBR examen.

 

Faalangst specialist


Jezelf veilig en zeker voelen in de auto erg belangrijk. Dit zelfvertrouwen is alleen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Laat dit alleen niet in de weg staan van het behalen van je rijbewijs. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met faalangst.Leerlingen zonder faalangst kunnen hier ook baat bij hebben.Pas na een intake wordt er een individueel plan gemaakt, zodat we je in jouw eigen tempo kunnen begeleiden.