Rijschool Hartewens geeft al sinds 2000 autorijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Heemstede, Haarlem en Amsterdam. Onze autorijschool is gevestigd in Hoofddorp. Door de speciale methode die rijschool Hartewens hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld eenderde minder uren. Bovendien is de instructeur ook gespecialiseerd in het geven van autorijlessen aan leerlingen met faalangst, dat kan ook geen kwaad voor leerlingen zonder faalangst. Je krijgt autorijles in een rookvrije BMW. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven. Blijken er tijdens de rijlessen dingen te zijn die je moeilijk vindt, dan worden de rijlessen daarop aangepast.

Manier van lesgeven


Door onze prettige, rustgevende en unieke manier van lesgeven heb je snel je rijbewijs en voelen leerlingen zich snel op hun gemak. Bij de eerste autorijles op het oefenterrein besteden wij meteen aandacht aan de volgende punten: ontkoppelen, koppelen, wegrijden, opschakelen, terugschakelen, stopproef, stuurtechniek en kijktechniek. Dit doen wij op het oefenterrein in Hoofddorp zodat jij zonder gehinderd te worden rustig kan oefenen. Bij de vervolg lessen worden alle aspecten van het autorijden behandeld. Door de goede begeleiding van de instructeur kan het maximale uit elke rijles worden gehaald. Zo ben je met zo min mogelijk lessen uitstekend voorbereid op het CBR praktijkexamen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elke leerling nodig heeft om het rijbewijs in één keer te kunnen halen. Wij geven les in Haarlem, Hoofddorp en omgeving, en oefenen vooral de examenroutes die je kunt verwachten tijdens het CBR examen.

Faalangst specialist


Jezelf veilig en zeker voelen in de auto erg belangrijk. Dit zelfvertrouwen is alleen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Laat dit alleen niet in de weg staan van het behalen van je rijbewijs. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met faalangst. Pas na een intake wordt er een individueel plan gemaakt, zodat we je in jouw eigen tempo kunnen begeleiden.