Skip to main content

Rijopleidingen Hoofddorp

Bij Rijschool Hartewens hebben we verschillende pakketten rijopleidingen.

Daardoor zijn wij flexibel en kunnen we rekening houden met de behoefte van jou als leerling.  Door middel van een intake test kunnen we vaak vooraf bepalen welk rijopleiding pakket het beste bij jou past. Het is namelijk niet voor niets dat Rijschool Hartewens een hoog slagingspercentage van 77% heeft.

Onze rijopleidingen:

  • Spoed rijopleiding
  • Compacte rijopleiding 1 en 2
  • Flexibele rijopleiding

 

77 % slaagt in één  keer!

Ook rijlessen in automaat.

Spoed rijopleiding

Bij Rijschool Hartewens kun je al in 2, 4, 6 of 8 weken je rijbewijs halen, als je ervoor kiest om in een korte periode je rijbewijs te halen, zorgen wij ervoor dat je na afloop van die periode (bijvoorbeeld 10 dagen) aansluitend het CBR examen kunt doen. Om dat te kunnen realiseren moeten we vooraf bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt, zodat we deze lessen in kunnen plannen. Hiervoor gebruiken we de intake test (proefles).

De prijs voor dit pakket bedraagt € 2335,-

Compacte Rijopleiding

Bij de compact rijopleiding kun je 1 of 2 keer per week lessen voor je autorijbewijs. Het is hiervoor verstandig om een proefles te nemen, zodat je kunt kennismaken met je instructeur. Als het allemaal goed bevalt, kunnen er daarna vervolg afspraken gemaakt worden. Na deze proefles en in overleg met jouw rij-instructeur wordt je praktijkexamen direct aangevraagd. Je kunt kiezen uit de volgende compact opleidingen:

Compacte Rijopleiding 1

25 uur rijlessen op de openbare weg en examen routes, inclusief theorie en praktijkexamen.

De prijs voor dit pakket bedraagt:

  • € 1475,-

Compacte Rijopleiding 2

35 uur rijlessen op de openbare weg en examen routes, inclusief theorie en praktijkexamen.

De prijs voor dit pakket bedraagt:

  • € 1905,-

Flexibele Rijopleiding

Bij Rijschool Hartewens kun je leren autorijden in je eigen tempo.
Natuurlijk kun je ook 1 of 2 keer per week lessen. Je rekent dan per rijles af bij de instructeur.
Dat is een groot voordeel, want dan spreid je niet alleen de lessen, maar ook de kosten van je rijopleiding! Deel je les schema samen met je rij-instructeur in. In overleg met je rij-instructeur wordt het examen direct aangevraagd.

De kosten per les (60 minuten) bedragen:

  • € 55,-

Tussentijdse Toets

De Tussentijdse Toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens de TTT hoe het met je rijvaardigheid is gesteld. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je rij-instructeur rijdt mee. De toets duurt even lang als een examen.

Advies

Na afloop van de toets krijg je van de examinator en je rij-instructeur een advies over de onderdelen waaraan je nog moet werken. Je kunt dan gericht je rijopleiding gaan afronden.

Vrijstelling

Je kunt voor het onderdeel bijzondere verrichtingen, zoals file parkeren of keren, vrijstelling verdienen op het eerstvolgende examen. Daarvoor hoeven niet alle onderdelen tijdens de toets vlekkeloos te verlopen. Wel moet je over de bijzondere verrichting een positief advies krijgen. Hetzelfde geldt voor het onderdeel voertuigbeheersing van de auto. Onderzoek heeft uitgewezen dat een TTT de kans op slagen aanmerkelijk vergroot.

Wennen

Omdat de TTT hetzelfde verloopt als het examen, weet je precies wat je straks tijdens het examen te wachten staat. De toets is een kans uitstek om alvast te wennen aan de examensituatie. Nervositeit wordt zo bij veel kandidaten weggenomen. Bovendien is het mogelijk dat je examen aflegt bij de examinator die je TTT afneemt.

Wanneer Leg Je De TTT Af?

Je rijschool bepaalt samen met je het tijdstip van de toets. Het mag duidelijk zijn dat een toets niet zinvol is aan het begin van je rijopleiding. Wij adviseren je om de TTT af te leggen als je ongeveer tweederde tot driekwart van de rijopleiding achter de rug hebt.

De prijs voor de TTT bedraagt:

  • € 150,-

Rijbewijsgarantie Opleiding

Dit pakket bestaat uit 60 uur rijlessen incl. onbeperkt praktijkexamen voor

  • €3980,-
Afspraak maken

Bel me terug